top of page

🖋 AMAZON EFSANESI I-II-III 🖋

Kitap Yorumu

🖋 AMAZON EFSANESI I-II-III 🖋

#HAyatEveSığar dediğimiz bu günlerde en güzel olan etkinlik kitap okumak, diyenler için yeni bir kitap yorumu daha geliyor.

@Ephesusyayinlari ndan @BusraToraman a ait Amazon Efsanesi Üçlemesi... Kesinlikle elinizden bırakamayacağız bir seri diyebilirim. Geçen yaz Karadeniz Turunda tür rehberi sayesinde Amazonlar ve efsaneleri hakkında bilgi sahibi olmuştum. Hatta heykelleri ve heykelin hikayesini de bize aktarmıştı. Kitabı elime aldığımda sanki Amazonlara yabancı değilmişim gibi hiç yadırgamadım. Bunu yazarın akıcı ve sadece diline bağlıyorum. Çok uzatmadan yorumlara geleyim.⤵️⤵️⤵️

👉En sevdiğim karakteri seçmekte çok zorlaniyorum gerçekten. Ama Gregg ve Aleka dışında seçmeye çalışırsam Tess, Kyle ve Rald diyecegim. Ancak daha cok Iyi karakter var kesinlikle.

👉Kötü karakter olarak Thalestris 'ı bastan beri pek sevemedim.

👉 Kitapta olaylar çok hızlı gelisiyor. Olayların okuyucuyu sıkmamak icin uzatılmaması çok güzeldi. Tez canlı birisi olarak bu benim için çok çok iyi kesinlikle. Gereksiz uzun konuşmaları ve betimlemeleri hiç sevmiyorum.

👉Genç yazarların bu şekilde yaratıcı ve yetenekli olması beni çok mutlu ediyor. Yazar Büşra Toraman'in emeğine ve kalemine sağlık.

✅✅✅

"... Karşılaştığınız sorunu çözemiyorsanız onu kendizin yapın." Aleka'nin problemini halletme şekli 😉😊

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

CEMRE

bottom of page