top of page

🖋DİKENLERİN BÜYÜSÜ🖋 (Kitap Yorumu)


🖋DİKENLERİN BÜYÜSÜ🖋

Yazarı @margaret_rogerson 'un okuduğum ilk kitabı ama kalemine sağlık, akıcı ve sade bir dil kullanmış. Kitabın başında "Kendilerini kitaplarda bulan tüm kızlara" diye yazmış. Hemen kendimi de o sınıfa uygun bulunca ilgimi çekti. Daha çok genç okurlara hitap ettiği düşünülse de animasyon film, bilim kurgu ve fantastik film ve kitapları benim gibi seven yetişkinler için de güzel bir kitap. Seri değil de tek kitap olmasına bayıldım. Artık yayınevlerinin seri merakı beni yormaya ve ben de antipati oluşturmaya başladı maalesef. 📚 Kitap Tanıtımından:

Elisabeth, Guneyruzgari Krallığı 'ndaki Büyük Yazdüşü Kütüphanesi 'nde çocukluğundan beri bu zihniyetle yetiştirilmiştir. Raflarda fısıldayan ve demir zincirlere vurulmuş sihirli kara büyü kitaplarının arasında yaşarken bu kitapların mürekkepten oluşan korkunç canavarlara dönüşebileceğinin farkındadır. Bu yüzden çıraklık mertebesinden muhafızlığa yükselip krallığı bu korkunç güçten korumayı kendine amaç edinmiştir...

⤵️

👉 Karakterler güzel yansıyor okuyucuya.

👉 Ben okurken en çok Nathaniel Thorn'u sevdim.

👉Kitapta bolca büyücü ve iblis de var. Normal insanlarla beraber yaşıyorlar. 👻

Bence özellikle genç kızlara söylemek istiyorum, sizde son zamanlarda yazılan zengin oğlan sakar kız, mafya tipler ama iyi🤪 (nasıl oluyorsa) kitaplardan bıktıysanız kesinlikle bu kitabı okuyun, derim. 🤗 Kitap fantastik de olsa hikâyesi yüreğime dokundu. Siz de deneyin..


Not: Görseldeki yıldırımlar ile yağan karın anlamını okuyunca anlarsınız artık.😉

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

CEMRE

bottom of page