top of page

Geri Döndüm!:))

Herkese merhaba

Uzun bir ara verdiğimin farkındayım. Lakin tatil ve evdeki tadilat boya badana işleri, kitap basım süreci derken aklıma gelip de yazamadığım o kadar konu oldu ki anlatamam. Karadeniz turunda bile şuna değinebilirim, burayı anlatayım dediğim bir dünya durum vardı. Gel gelelim her ne kadar bilgisayarımı yanımda taşımama rağmen yorgunluktan ve yoğunluktan hiçbirisini yazıya dökemedim. Ancak kısaca Karadeniz harika ve kesinlikle gezilip görülmesi gereken doğa harikası yerler, diyebilirim.🥰🥰🥰

Yalnız bir şeyi söylemezsem çatlarım. 🤪Turun son adresi Samsun Bandırma vapuruydu. Orada otobüsün yanında beklediğimiz sırada yerdeki çekirdek kabukları tüm moralimizi bozdu. Bu durumu sadece Samsun'a mal etmeyeceğim . Çünkü gittiğim bir çok yerde, parklarda maalesef bu manzarayı görmek mümkün. Üstelik çöp kutularının yanlarında bile bu pislikleri görüyoruz. Bu tür insanlara artık Dünya haini demek istiyorum. Çünkü sadece vatanımıza değil tüm Dünya'ya ve gezegenimizin geleceğine zarar veriyorlar. Bu konu ile ilgili ciddi yaptırımlar uygulanmalı diye düşünüyorum.

Daha fazla uzatmadan tatilimin nasıl geçtiğine gelirsek; yoğun, hareketli, hızlı diyebilirim. Ama ve lakin tatilde çalışmayı ümit ettiğim ingilizce'ye hiç zaman ayıramadığım için çok üzgünüm. Şansımı Aralık YDS veya Mayıs da deneyeceğim. Moral bozmamak lazım. Değil mi?

Bundan sonra daha sık yazmak için çabalayacağım.

Sevgiyle kalın...🙋‍♀️

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

CEMRE

bottom of page