top of page

Sitenin Amacı

Güncelleme tarihi: 14 Eki 2018

Bu siteyi hayata geçirmemin amacı aslında çok basitti. "Yazma tutkusu ve okuma aşkı..."

Benim gibi bir çok kişinin aynı duyguları paylaştığını biliyorum. Ama maalesef yazdıklarımızı yayınlayacağımız bir platform bulmak çok da kolay olmuyor. Ülkemizde sadece wattpad üzerinden yazılan hikayelerin olduğunu görüyorum. Bu sitenin de içinden kaliteli, özgün hikayeleri keşfetmek çok kolay olmuyor. Ama tabii ki hakkını yemeyeyim güzel hikayelere de denk geliyorum ve ben de kaçırmıyorum.


İlk olarak bu sitede eğitim adına yararlı bilgilere ulaşabileceğimiz, kitaplarımı indirebileceğiniz, kendi kitaplarınızı yayınlayabileceğiniz alanlar mevcut.

Kitabı ister indirdiğiniz telefon, tablet, e kitap okuyucu ya da bilgisayarınızdan okursunuz. İsterseniz baskısını aldırıp okuyabilirsiniz. Bu tamamen size bağlı...

Önemli olan yazma ve okuma ihtiyacımızı beslemek. Zamanımızı ruhumuza en yararlı faaliyetlerle değerlendirmek. Zararlı alışkanlıklar yerine yeni dünyalar, yeni hayatlar oluşturmak.


"Okumak kadar yazmayı da çok seviyorum," diyorsan doğru adrestesin. "Hiçbir mali beklentim yok. Sadece paylaşmak istiyorum," diyorsan ben de "Hoş geldin!" diyorum.


20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

CEMRE

bottom of page